Novice avgust

Podjetje KROHNE je v juliju 2020 na trg umestilo nov produkt, kontrolno enoto za nadzor in spremljanje procesnih parametrov.

KROHNE SHD 200 je kontrolna enota za nadzor in spremljanje procesnih parametrov v različnih industrijskih aplikacijah. Primerna je za povezovanje z vsemi napravami s 4 ... 20 mA analognim izhodom in / ali komunikacijo HART. SHD 200 presega funkcionalnost običajnega prikazovalnika. Vsebuje različne strani za merjenje, specifične za uporabnika, ki prikazujejo do 4 različne vrednosti za podrobno spremljanje procesov (vključno s trendnim grafom in povzetkom meritev).

 

SHD 200

 

 

 

 

 

 

 

 

''Starodobniki'' KROHNE

Ob tej priložnosti pozivamo vse uporabnike merilne opreme KROHNE, da z nami delijo svojo uporabniško izkušnjo in sodelujejo v natečaju za najstarejšo še delujočo merilno opremo KROHNE.
Iščemo katero koli vrsto še delujoče merilne opreme proizvajalca Krohne, ki je starejša od 35 let.
V kolikor v starost naprave niste popolnoma prepričani, nam pošiljite sliko ter serijsko številko naprave. Lastnik, oziroma uporabnik najstarejše še delujoče merilne naprave KROHNE, bo prejel praktično nagrado. Slike vaših naprav KROHNE lahko pošljete na e-poštni naslov info@mimos.si. Sporočila sprejemamo do konca meseca septembra, zato pohitite in nam pošljite slike vaših »starodobnikov«.

merilnik 30

 

Spletni webinarji

Ponovno vas vabimo na ogled brezplačnih spletnih webinarjev, organiziranih s strani podjetja Krohne. Tokratna tematika je geotermalna energija. Spletni seminarji bodo potekali preko portala Krohne Akademija v angleškem jeziku. Na koncu vsakega spletnega seminarja bo na voljo tudi nekaj časa za razpravo in morebitna vprašanja. Zaradi prilagajanj različnim časovnim območjem je razpisanih več terminov istih seminarjev.

13 Avgust 2020 Improved geothermal plant availability and turbine life by utilizing a new metering approach
13 Avgust 2020 Take up the brine challenge … how to apply flowmeters for geothermal brine
20 Avgust 2020 Level Measurement in Geothermal Applications
20 Avgust 2020 Improved geothermal plant availability and turbine life by utilizing a new metering approach
27 Avgust 2020 Take up the brine challenge … how to apply flowmeters for geothermal brine
27 Avgust 2020 Level Measurement in Geothermal Applications

 

Povezava do Krohne akademije in spletnih seminarjev

 

Slava Yurthev Copyright