Prenehanje poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji!

Vodstvo podjetja Mimos d.o.o., ki je bilo ustanovljeno 01.12.2009, se je po skoraj 15. letih uspešnega poslovanja odločilo, da svoj prodajni program prenese na podjetje Tipteh d.o.o.

Vsi pogodbeni partnerji Mimosovega prodajnega programa: KROHNE, Flexim, Klay, Metasphere, Pulsar, Simex in ATMI, so potrdili prenos zastopstva na podjetje Tipteh d.o.o. Slednje bo prevzelo tudi vse garancijske in servisne obveznosti do naštetih partnerjev in poskušalo še izboljšati podporo obstoječim strankam.

Obveščamo vas, da Mimos d.o.o. z 31. marcem 2024 zaključuje z aktivnostmi vezanimi na prodajne programe in z izvajanjem storitev. Izvedbo naštetih aktivnosti od 01. aprila 2024 prevzema podjetje Tipteh d.o.o.

Podjetje Mimos d.o.o. se zavezuje, da bo izpolnilo vse obveznosti in odprte aktivnosti, sklenjene s strankami pred zaključkom prenosa prodajnega programa. Vsi trenutno zaposleni v podjetju bodo s svojim delom nadaljevali kot člani uspešne in na področju industrijske avtomatizacije priznane Tiptehove ekipe.

Ob tej priložnosti bi se vam v Mimosu radi iskreno zahvalili za vse uspešne zgodbe, ki ste nam jih pomagali napisati v preteklih 15. letih! Verjamemo, da bo naše nadaljnje sodelovanje v okviru podjetja Tipteh d.o.o. še uspešnejše kot je bilo doslej.

Slava Yurthev Copyright